Schutting Culemborg

Rond aan het kijken voor een beton schutting Culemborg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Culemborg. Het zetten van een schuttingen Culemborg kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Culemborg

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Culemborg bent u zeker van een perfect eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Culemborg zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Culemborg.

Tuinschermen Culemborg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Culemborg

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Culemborg uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Culemborg.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Culemborg is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Culemborg. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Culemborg? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Culemborg. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Culemborg. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Culemborg van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Culemborg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Culemborg is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Culemborg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Culemborg

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sommelsdijk
schutting Ootmarsum
schutting Wijhe
schutting Zandvoort
schutting Sint Anthonis
schutting Stiphout
schutting Liempde
schutting Voerendaal
schutting Amersfoort
schutting Wijk aan Zee
schutting Geleen
schutting Heerde