Schutting Culemborg

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Culemborg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Culemborg. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Culemborg

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Culemborg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Culemborg zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Culemborg.

Tuin schermen Culemborg

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Culemborg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Culemborg: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Culemborg die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Culemborg.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Culemborg is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Culemborg die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Culemborg.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Culemborg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Culemborg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Culemborg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Culemborg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Culemborg. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Culemborg

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Montfoort
schutting Elim
schutting Middelbeers
schutting Meppel
schutting Someren
schutting Veenendaal
schutting Naaldwijk
schutting Muiderberg
schutting Klaaswaal
schutting Zwartewaal
schutting Eersel
schutting Rijswijk