Schutting Egmond-aan-Zee

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting in Egmond-aan-Zee? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Egmond-aan-Zee

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Egmond-aan-Zee.

Een erfafscheiding plaatsen in Egmond-aan-Zee hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Egmond-aan-Zee is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Egmond-aan-Zee. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Egmond-aan-Zee.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Egmond-aan-Zee.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Egmond-aan-Zee

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Assen
schutting Gulpen
schutting Helmond Brandevoort
schutting Giesbeek
schutting Enkhuizen
schutting Rijen
schutting Valkenburg
schutting Ridderkerk
schutting Enkhuizen
schutting Almelo
schutting Hoogeveen
schutting Den Ham