Schutting Egmond aan Zee

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Egmond aan Zee? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Egmond aan Zee. Het bouwen van een een schutting Egmond aan Zee kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Egmond aan Zee

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Egmond aan Zee, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Egmond aan Zee gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Egmond aan Zee bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Egmond aan Zee.

Tuinschermen Egmond aan Zee

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Egmond aan Zee

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Egmond aan Zee uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Egmond aan Zee: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Egmond aan Zee die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Egmond aan Zee.

Een tuinafscheiding plaatsen Egmond aan Zee hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Egmond aan Zee is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Egmond aan Zee die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Egmond aan Zee.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Egmond aan Zee. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Egmond aan Zee. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Egmond aan Zee van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Egmond aan Zee

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Egmond aan Zee is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort Egmond aan Zee

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Twello
schutting Swalmen
schutting Asperen
schutting Aalten
schutting Deventer
schutting Ens
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Norg
schutting Klaaswaal
schutting Ouddorp
schutting ’s Gravenmoer
schutting Ouderkerk aan de Amstel