Schutting Horn

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Horn? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Horn kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Horn

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Horn.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Horn is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Horn. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Misschien hebben wij bij u in Horn eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Horn bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Horn

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wehl
schutting Haelen
schutting Joure
schutting Ospel
schutting Egmond-Binnen
schutting Boxmeer
schutting Noordwijkerhout
schutting Driel
schutting Lemmer
schutting Aalden
schutting Heythuysen
schutting Ten Boer