Schutting Horn

Op zoek naar een hout beton schutting Horn? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Horn. Het plaatsen van een schuttingen Horn kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Horn

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Horn, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Horn gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Horn bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Horn. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Horn.

Tuinschermen Horn

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Horn

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Horn die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Horn.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Horn is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Horn. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Horn? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Horn. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Horn gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Horn

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Horn niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Horn

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalsmeer
schutting Bleskensgraaf
schutting Den Bosch
schutting Koewacht
schutting Hulsen
schutting Maasdam
schutting De Wijk
schutting Lienden
schutting Middenmeer
schutting Onstwedde
schutting Groesbeek
schutting Borculo