Schutting Viersel

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Viersel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Viersel. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Viersel

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Viersel. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Viersel gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Viersel bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Viersel.

Tuin schermen Viersel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Viersel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Viersel uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Viersel: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Viersel.

Een tuinafscheiding plaatsen Viersel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Viersel is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Viersel. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Viersel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Viersel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Viersel plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Viersel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Viersel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Viersel niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Viersel

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Montfort
schutting Baarn
schutting Witmarsum
schutting Boekelo
schutting Winschoten
schutting Elspeet
schutting Urk
schutting Herkenbosch
schutting Nagele
schutting Kamerik
schutting Witmarsum
schutting Bakel