Schutting Spaubeek

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Spaubeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de betonschutting perfect monteren. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Spaubeek

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Spaubeek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Spaubeek is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Spaubeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin bij u in Spaubeek? Vraag het ons, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Spaubeek. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Spaubeek.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Spaubeek

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ootmarsum
schutting Nijmegen
schutting Goedereede
schutting Elst
schutting Hoogezand
schutting Streefkerk
schutting Bennebroek
schutting Heeten
schutting Baarle-Hertog
schutting Zwartsluis
schutting Erica
schutting Tricht