Schutting Spaubeek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Spaubeek? Prins schuttingen kan uw schuttingen Spaubeek leveren of installeren de nieuwe schutting Spaubeek vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spaubeek

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het zetten van schutting Spaubeek. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Spaubeek gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Spaubeek.

Tuinschermen Spaubeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Spaubeek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Spaubeek uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Spaubeek.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Spaubeek is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Spaubeek die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Spaubeek.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Spaubeek. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Spaubeek. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Spaubeek.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Spaubeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Spaubeek. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Spaubeek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woudenberg
schutting Gramsbergen
schutting Assendelft
schutting Geesteren
schutting Gramsbergen
schutting Stolwijk
schutting Warffum
schutting Schaijk
schutting Beemster
schutting Oosterwolde
schutting Loenen
schutting Haps