Schutting Spaubeek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Spaubeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Spaubeek. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spaubeek

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Spaubeek perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Spaubeek vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Spaubeek zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Spaubeek.

Tuinschermen Spaubeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Spaubeek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Spaubeek.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Spaubeek is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Spaubeek. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Spaubeek eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Spaubeek. Het was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Spaubeek.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Spaubeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Spaubeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Spaubeek. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Spaubeek

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Belfeld
schutting Gulpen
schutting Erp
schutting Hengelo
schutting Ewijk
schutting Ittervoort
schutting Damwoude
schutting Groningen
schutting Oosterwolde
schutting Urk
schutting Rijsenhout
schutting Bennebroek