Schutting Gouderak

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Gouderak? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Gouderak. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gouderak

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Gouderak perfect zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Gouderak vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Gouderak. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Gouderak.

Tuinschermen Gouderak

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Gouderak

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gouderak: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Gouderak die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Gouderak.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gouderak is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Gouderak die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Gouderak eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Gouderak. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Gouderak gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gouderak

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Gouderak. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Gouderak

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterhout
schutting Schoonebeek
schutting Biezelinge
schutting Hoogeveen
schutting Leusden
schutting Strijen
schutting Warmenhuizen
schutting Venhuizen
schutting Borgharen
schutting Delden
schutting Vuren
schutting Zwanenburg