Schutting Gouderak

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Gouderak? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Gouderak

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Gouderak.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Gouderak is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Gouderak. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Gouderak.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Gouderak. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Gouderak zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Gouderak

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Borger
schutting Den Burg
schutting Melick
schutting Gemert
schutting Bleiswijk
schutting Loon op Zand
schutting Vianen
schutting Enschede
schutting Arnhem
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Harskamp
schutting Milheeze