Schutting Moerkapelle

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting in Moerkapelle? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Moerkapelle

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Moerkapelle.

Een schutting plaatsen in Moerkapelle hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Moerkapelle is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Moerkapelle. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Moerkapelle.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Moerkapelle zetten:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Moerkapelle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bedum
schutting Hulsberg
schutting Nijkerkerveen
schutting Westervoort
schutting Sassenheim
schutting Hoogvliet
schutting Breda
schutting Kapelle
schutting Eibergen
schutting Groet
schutting Dongen
schutting Oude Wetering