Schutting Moerkapelle

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Moerkapelle? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Moerkapelle. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moerkapelle

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Moerkapelle bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Moerkapelle gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Moerkapelle zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Moerkapelle.

Tuinschermen Moerkapelle

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Moerkapelle

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Moerkapelle.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Moerkapelle is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Moerkapelle. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Moerkapelle.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Moerkapelle. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Moerkapelle gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Moerkapelle

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Moerkapelle niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Moerkapelle heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Moerkapelle

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenborgen
schutting Gennep
schutting Markelo
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Almere-Haven
schutting Aalburg
schutting Eefde
schutting Loenen
schutting Grootegast
schutting Harmelen
schutting Handel
schutting Lage Zwaluwe