Schutting Langenboom

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Langenboom? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het zetten van een schutting bij u in Langenboom kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe schutting perfect plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Langenboom

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Langenboom.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Langenboom is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Langenboom. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben we bij u in Langenboom eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Langenboom bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Langenboom

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Reusel
schutting Baarle-Hertog
schutting Enter
schutting Heerde
schutting Hoek
schutting Zuid-Beijerland
schutting Veen
schutting Heinkenszand
schutting Velden
schutting Geesteren
schutting Hoven
schutting Minnertsga