Schutting Langenboom

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Langenboom? Wij kunnen de schuttingen Langenboom op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Langenboom bekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Langenboom kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Langenboom

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen Langenboom. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Langenboom bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Langenboom. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Langenboom.

Tuin schermen Langenboom

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Langenboom

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Langenboom uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Langenboom.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Langenboom is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Langenboom zult vinden voor uw woning in Langenboom. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Langenboom voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Langenboom plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Langenboom gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Langenboom

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Langenboom niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Langenboom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Langenboom

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerjansdam
schutting Lekkerkerk
schutting Werkhoven
schutting Stolwijk
schutting Lisserbroek
schutting Leende
schutting Hulsen
schutting Sint Jansteen
schutting Makkum
schutting Veenendaal
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Berlicum