Schutting Langenboom

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Langenboom? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Langenboom. Het monteren van een schuttingen Langenboom kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Langenboom

We werken alleen met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het installeren van schutting Langenboom. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Langenboom.

Tuinschermen Langenboom

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Langenboom

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Langenboom.

Een tuinafscheiding kopen Langenboom hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Langenboom is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Langenboom die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres Langenboom? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Langenboom. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Langenboom van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Langenboom

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting Langenboom is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Langenboom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Langenboom

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Horst
schutting Lopik
schutting Maasbree
schutting Molenhoek
schutting Achterveld
schutting Avenhorn
schutting Zevenhuizen
schutting Lisserbroek
schutting Steenderen
schutting Gorredijk
schutting Zetten
schutting Andijk