Schutting Niel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Niel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Niel. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Niel

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Niel. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Niel gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Niel bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Niel.

Tuinschermen Niel

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Niel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Niel: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Niel.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Niel is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Niel zult aantreffen voor uw woning in Niel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Niel.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Niel.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Niel.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Niel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Niel is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Niel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Poeldijk
schutting Middelrode
schutting Bergen
schutting Middelbeers
schutting Arcen
schutting Heesch
schutting Zegveld
schutting Mierlo
schutting Ulvenhout
schutting Den Dolder
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Gaanderen