Schutting Herwijnen

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Herwijnen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Herwijnen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herwijnen

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Herwijnen foutloos zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Herwijnen gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Herwijnen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Herwijnen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Herwijnen.

Tuin schermen Herwijnen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Herwijnen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Herwijnen die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Herwijnen.

Een tuinafscheiding plaatsen Herwijnen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Herwijnen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Herwijnen zal aantreffen voor uw woning in Herwijnen. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Herwijnen.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Herwijnen.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Herwijnen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Herwijnen

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Herwijnen is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Herwijnen

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bladel
schutting Loosdrecht
schutting Sint Anthonis
schutting Marknesse
schutting Odoorn
schutting Gilze
schutting Westerhoven
schutting Poortugaal
schutting Gieten
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Steenbergen
schutting Schimmert