Schutting Herwijnen

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Herwijnen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Herwijnen

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Herwijnen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Herwijnen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Herwijnen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Herwijnen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Herwijnen.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Herwijnen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Herten
schutting Groet
schutting Oostvoorne
schutting Hulsen
schutting Hoogerheide
schutting Halfweg
schutting Gerwen
schutting Giesbeek
schutting Heijen
schutting Heiloo
schutting Oldenzaal
schutting Heinkenszand