Schutting Teralfene

Op zoek naar een luxe schutting Teralfene? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Teralfene. Het plaatsen van een een schutting Teralfene kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Teralfene

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Teralfene bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Teralfene bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Teralfene. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Teralfene.

Tuinschermen Teralfene

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Teralfene

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Teralfene.

Een tuinafscheiding kopen Teralfene hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Teralfene is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Teralfene. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Teralfene? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Teralfene plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Teralfene.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Teralfene

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Teralfene. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Teralfene

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groenlo
schutting Oostzaan
schutting Nieuwstadt
schutting Zuidland
schutting Eemnes
schutting IJzendijke
schutting Goor
schutting Voorhout
schutting Uddel
schutting Drogeham
schutting Milheeze
schutting Woerden