Schutting Teralfene

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Teralfene? Prins schuttingen kan de schutting Teralfene leveren of zetten de nieuwe schuttingen Teralfene bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Teralfene

We werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Teralfene. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Teralfene vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Teralfene.

Tuinschermen Teralfene

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Teralfene

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Teralfene uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Teralfene.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Teralfene is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Teralfene die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Teralfene.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Teralfene. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Teralfene.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Teralfene.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Teralfene

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Teralfene. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Teralfene

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ootmarsum
schutting Haaksbergen
schutting Akkrum
schutting Lienden
schutting Moordrecht
schutting Stellendam
schutting Sommelsdijk
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Megen
schutting Vlijmen
schutting Zeeland
schutting Axel