Schutting Berchem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Berchem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Berchem. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berchem

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Berchem bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Berchem erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Berchem bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Berchem.

Tuin schermen Berchem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Berchem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Berchem die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Berchem.

Een schutting plaatsen Berchem hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Berchem is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een tuinschutting Berchem die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Berchem.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Berchem. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Berchem zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Berchem.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Berchem

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Berchem. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Berchem

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overloon
schutting Marknesse
schutting Urk
schutting Leerdam
schutting Doornenburg
schutting Bennekom
schutting Ten Boer
schutting Koudum
schutting Westervoort
schutting Den Oever
schutting De Bilt
schutting Ridderkerk