Schutting OudGastel

Op zoek naar een nieuwe schutting OudGastel? Wij kunnen uw schuttingen OudGastel bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen OudGastel vakkundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen OudGastel kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting OudGastel

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting OudGastel bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen OudGastel gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting OudGastel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen OudGastel. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting OudGastel.

Tuin schermen OudGastel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen OudGastel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen OudGastel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis OudGastel is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting OudGastel zult tegenkomen voor uw woning in OudGastel. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin OudGastel.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen OudGastel. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen OudGastel.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen OudGastel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting OudGastel

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting OudGastel. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort OudGastel

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxmeer
schutting Assen
schutting Anna-Paulowna
schutting Etten-Leur
schutting Diepenheim
schutting Deurne
schutting Linschoten
schutting Helvoirt
schutting Boskoop
schutting Onstwedde
schutting Steenwijkerwold
schutting ’t Harde