Schutting OudGastel

Op zoek naar een beton schutting OudGastel? Wij kunnen de schuttingen OudGastel bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen OudGastel bekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting OudGastel kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting OudGastel

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting OudGastel correct monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting OudGastel gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen OudGastel bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen OudGastel.

Tuinschermen OudGastel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen OudGastel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting OudGastel uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting OudGastel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting OudGastel die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen OudGastel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin OudGastel is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding OudGastel zult aantreffen voor uw woning in OudGastel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we OudGastel eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten OudGastel. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting OudGastel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting OudGastel

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting OudGastel is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort OudGastel

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Spakenburg
schutting Meerssen
schutting Montfoort
schutting IJzendijke
schutting Drunen
schutting Balkbrug
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Obdam
schutting Oosterland
schutting Slagharen
schutting Eindhoven
schutting Vlissingen