Schutting Warffum

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Warffum? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de erfafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de betonschutting foutloos zetten. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Warffum

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Warffum.

Een schutting kopen in Warffum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Warffum is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Warffum. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Warffum eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Warffum. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Warffum

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wijk en Aalburg
schutting Bleskensgraaf
schutting Houten
schutting Melick
schutting Lienden
schutting Leeuwarden
schutting Wemeldinge
schutting Strijen
schutting Raamsdonk
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Balkbrug
schutting Den Dolder