Schutting Warffum

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Warffum? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Warffum. Het plaatsen van een een schutting Warffum kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Warffum

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Warffum bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Warffum vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Warffum zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Warffum. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Warffum.

Tuinschermen Warffum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Warffum

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Warffum: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Warffum.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Warffum is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Warffum. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres Warffum? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Warffum bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Warffum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Warffum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Warffum is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Warffum

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasland
schutting Leersum
schutting Wehl
schutting Hasselt
schutting Standdaarbuiten
schutting Meijel
schutting Horn
schutting Numansdorp
schutting Beuningen
schutting Bunschoten
schutting Wageningen
schutting Winschoten