Schutting Roden

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Roden? Prins schuttingen kan uw schutting Roden op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Roden deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roden

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Roden bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Roden gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Roden bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Roden.

Tuin schermen Roden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Roden

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Roden: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Roden die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Roden.

Een schutting kopen Roden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Roden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Roden. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Roden.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Roden. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Roden zetten:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Roden.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Roden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Roden. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Roden

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elspeet
schutting Fijnaart
schutting Coevorden
schutting Lekkerkerk
schutting Berkel-Enschot
schutting Poortugaal
schutting Weerselo
schutting Arnemuiden
schutting Schipluiden
schutting Lelystad
schutting Harkstede
schutting Drunen