Schutting Roden

Rond aan het kijken voor een beton schutting Roden? Wij kunnen de schutting Roden leveren of zetten de nieuwe schutting Roden deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roden

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke niets anders doen dan het bouwen van schutting Roden. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Roden erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Roden zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Roden. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Roden.

Tuinschermen Roden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Roden

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Roden uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Roden.

Een tuinafscheiding kopen Roden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Roden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Roden die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Roden.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Roden. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Roden van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Roden

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Roden is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Roden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Roden

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langeraar
schutting Liempde
schutting Klimmen
schutting De Wijk
schutting Vinkeveen
schutting Harskamp
schutting Stein
schutting Heerenveen
schutting Almere-Haven
schutting Hillegom
schutting Scharwoude
schutting Heinkenszand