Schutting Zwartsluis

Op zoek naar een nieuwe schutting Zwartsluis? Wij kunnen de schuttingen Zwartsluis bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Zwartsluis vakbekwaam en snel voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwartsluis

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Zwartsluis foutloos plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Zwartsluis gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Zwartsluis bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Zwartsluis.

Tuin schermen Zwartsluis

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zwartsluis

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Zwartsluis die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Zwartsluis.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Zwartsluis is nu erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Zwartsluis die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Zwartsluis voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Zwartsluis.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Zwartsluis van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zwartsluis

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Zwartsluis niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zwartsluis heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zwartsluis

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baexem
schutting Zevenhuizen
schutting Herten
schutting Baarle-Hertog
schutting Haarlem
schutting Ottersum
schutting Ameide
schutting Ammerstol
schutting Goor
schutting Hoevelaken
schutting Heerde
schutting Mill