Schutting Zwartsluis

Op zoek naar een hout beton schutting Zwartsluis? Wij kunnen uw schuttingen Zwartsluis bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Zwartsluis bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwartsluis

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Zwartsluis, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Zwartsluis gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Zwartsluis zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor schuttingen Zwartsluis. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Zwartsluis.

Tuinschermen Zwartsluis

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zwartsluis

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Zwartsluis uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zwartsluis.

Een schutting plaatsen Zwartsluis hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zwartsluis is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Zwartsluis die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Zwartsluis? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Zwartsluis plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Zwartsluis.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zwartsluis

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Zwartsluis. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zwartsluis heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Zwartsluis

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Sint Willebrord
schutting Abbekerk
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Lith
schutting Eerbeek
schutting Zwaagwesteinde
schutting Esch
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Maastricht
schutting Maarheeze
schutting Geesteren