Schutting Zwartsluis

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Zwartsluis? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting. Het zetten van een schutting bij u in Zwartsluis kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zwartsluis

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Zwartsluis.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zwartsluis is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Zwartsluis. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Zwartsluis eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Zwartsluis.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Zwartsluis

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Balk
schutting Loosdrecht
schutting Ter Apel
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Odijk
schutting Grave
schutting Hulst
schutting Lienden
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Muntendam
schutting Bolsward
schutting Rotterdam