Schutting Lindelhoeven

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Lindelhoeven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Lindelhoeven. Het plaatsen van een schuttingen Lindelhoeven kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lindelhoeven

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Lindelhoeven, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Lindelhoeven erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Lindelhoeven bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Lindelhoeven.

Tuin schermen Lindelhoeven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lindelhoeven

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Lindelhoeven: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Lindelhoeven.

Een tuinafscheiding kopen Lindelhoeven hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Lindelhoeven is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Lindelhoeven die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Lindelhoeven? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Lindelhoeven. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Lindelhoeven van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Lindelhoeven

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Lindelhoeven is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Lindelhoeven

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zevenaar
schutting Nibbixwoud
schutting Riethoven
schutting Houten
schutting Haastrecht
schutting Strijen
schutting Benthuizen
schutting Hoogwoud
schutting Wezep
schutting Rhenen
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Vogelwaarde