Schutting Milsbeek

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Milsbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Milsbeek

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Milsbeek.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Milsbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Milsbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Milsbeek.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren in Milsbeek. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Milsbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wolfheze
schutting Zuidbroek
schutting Westkapelle
schutting Nijkerkerveen
schutting Linschoten
schutting Benthuizen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Culemborg
schutting Soesterberg
schutting Huissen
schutting Zierikzee
schutting Haamstede