Schutting Voeren

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Voeren? Prins schuttingen kan uw schutting Voeren bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Voeren vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Voeren kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Voeren

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Voeren correct plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Voeren zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Voeren. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Voeren.

Tuin schermen Voeren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Voeren

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Voeren die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Voeren.

Een schutting plaatsen Voeren hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Voeren is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Voeren die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Voeren? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Voeren. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Voeren zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Voeren gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Voeren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Voeren is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Voeren

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ten Boer
schutting Huizen
schutting Stiphout
schutting Prinsenbeek
schutting Langerak
schutting Rijsenhout
schutting Putten
schutting Heel
schutting Vlodrop
schutting Sint Annaparochie
schutting Maarheeze
schutting Gronsveld