Schutting Oostzaan

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Oostzaan? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe schutting correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Oostzaan

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Oostzaan.

Een erfafscheiding plaatsen in Oostzaan hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Oostzaan is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Oostzaan. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Oostzaan.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Oostzaan bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Oostzaan

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Borculo
schutting Halsteren
schutting Den Bosch
schutting Kesteren
schutting Gilze
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Harderwijk
schutting Dodewaard
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Ospel
schutting Oosthuizen
schutting Millingen aan de Rijn