Schutting Oostzaan

Op zoek naar een nieuwe schutting Oostzaan? Prins schuttingen kan uw schuttingen Oostzaan bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Oostzaan deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostzaan

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die niets anders doen dan het installeren van schuttingen Oostzaan. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Oostzaan zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Oostzaan.

Tuinschermen Oostzaan

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oostzaan

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Oostzaan: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Oostzaan die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Oostzaan.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oostzaan is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Oostzaan zal tegenkomen voor uw woning in Oostzaan. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Oostzaan? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Oostzaan zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Oostzaan van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Oostzaan

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Oostzaan is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Oostzaan

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breezand
schutting Lochem
schutting Oirschot
schutting Hasselt
schutting Valkenburg
schutting Ter Apel
schutting Sluis
schutting Duiven
schutting Bakel
schutting Mijdrecht
schutting Opheusden
schutting Bruinisse