Schutting Oostzaan

Op zoek naar een luxe schutting Oostzaan? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Oostzaan. Het monteren van een een schutting Oostzaan kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostzaan

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Oostzaan bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Oostzaan gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Oostzaan zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Oostzaan.

Tuinschermen Oostzaan

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oostzaan

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Oostzaan uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Oostzaan.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oostzaan is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Oostzaan die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Oostzaan? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Oostzaan.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Oostzaan.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Oostzaan

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Oostzaan niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Oostzaan

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemmer
schutting Wanssum
schutting Vroomshoop
schutting Albergen
schutting Kloosterzande
schutting Bergschenhoek
schutting Nijeveen
schutting Onstwedde
schutting Winterswijk
schutting Nuenen
schutting Riel
schutting Leimuiden