Schutting Baarlo

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Baarlo? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Baarlo

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Baarlo.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Baarlo is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Baarlo. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Baarlo voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Baarlo. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Baarlo

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ochten
schutting Heeten
schutting Heenvliet
schutting Urk
schutting Muntendam
schutting Gennep
schutting Vessem
schutting Borgharen
schutting Oosthuizen
schutting Rotterdam
schutting Hulst
schutting Lierop