Schutting Baarlo

Op zoek naar een nieuwe schutting Baarlo? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Baarlo. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarlo

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Baarlo. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Baarlo gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Baarlo bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Baarlo.

Tuinschermen Baarlo

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Baarlo

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Baarlo.

Een schutting kopen Baarlo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Baarlo is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Baarlo. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Baarlo eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Baarlo. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Baarlo. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Baarlo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Baarlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Baarlo is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Baarlo

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breezand
schutting Soest
schutting Susteren
schutting Zoetermeer
schutting Akkrum
schutting Ilpendam
schutting Puttershoek
schutting Schoorl
schutting Rhenen
schutting Almere-Buiten
schutting Middelstum
schutting Warffum