Schutting Sint-Martens-Voeren

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sint-Martens-Voeren? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Sint-Martens-Voeren. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Martens-Voeren

Wij werken alleen met bedreven personeel welke niks anders doen dan het zetten van schutting Sint-Martens-Voeren. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Sint-Martens-Voeren vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sint-Martens-Voeren zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Sint-Martens-Voeren.

Tuinschermen Sint-Martens-Voeren

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Sint-Martens-Voeren

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Martens-Voeren: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint-Martens-Voeren.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Sint-Martens-Voeren is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Sint-Martens-Voeren. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Sint-Martens-Voeren voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Sint-Martens-Voeren. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Sint-Martens-Voeren.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Sint-Martens-Voeren van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Sint-Martens-Voeren

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting Sint-Martens-Voeren is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Sint-Martens-Voeren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sint-Martens-Voeren

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vogelwaarde
schutting Riethoven
schutting Gramsbergen
schutting Liessel
schutting Ursem
schutting Gennep
schutting Reusel
schutting Hoogwoud
schutting Nuenen
schutting Scharwoude
schutting IJsselstein
schutting Blerick