Schutting Sint-Martens-Voeren

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Sint-Martens-Voeren? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Sint-Martens-Voeren. Het bouwen van een een schutting Sint-Martens-Voeren kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Martens-Voeren

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Sint-Martens-Voeren bent u zeker van een correct eindproduct met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint-Martens-Voeren erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Sint-Martens-Voeren bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Sint-Martens-Voeren.

Tuin schermen Sint-Martens-Voeren

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Martens-Voeren

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Sint-Martens-Voeren.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Martens-Voeren is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Sint-Martens-Voeren zult aantreffen voor uw woning in Sint-Martens-Voeren. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Sint-Martens-Voeren eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we zetten Sint-Martens-Voeren. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Sint-Martens-Voeren gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Martens-Voeren

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Sint-Martens-Voeren. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Sint-Martens-Voeren

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dalen
schutting Terneuzen
schutting Heteren
schutting Huissen
schutting Bladel
schutting Stiphout
schutting Onstwedde
schutting Haastrecht
schutting Kruisland
schutting Leersum
schutting Bergschenhoek
schutting Wognum