Schutting Zondereigen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Zondereigen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Zondereigen. Het bouwen van een een schutting Zondereigen kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zondereigen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Zondereigen bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Zondereigen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Zondereigen.

Tuin schermen Zondereigen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zondereigen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zondereigen: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Zondereigen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zondereigen.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Zondereigen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Zondereigen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een tuin Zondereigen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Zondereigen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Zondereigen.

Semi luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Zondereigen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Zondereigen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Zondereigen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zondereigen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Werkendam
schutting Elburg
schutting Elim
schutting Wieringerwerf
schutting Sint Annaparochie
schutting Westzaan
schutting Maasdijk
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Goudswaard
schutting Heerjansdam
schutting Elst
schutting Grijpskerk