Schutting Schaffen

Op zoek naar een moderne schutting Schaffen? Wij kunnen uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting Schaffen vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een tuinafscheiding Schaffen kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Schutting Schaffen

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Schaffen. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Schaffen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Schaffen is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding zult tegenkomen Schaffen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben wij Schaffen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Schaffen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Schaffen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Schaffen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vollenhove
schutting Linschoten
schutting Nijmegen
schutting Rossum
schutting Horn
schutting Woubrugge
schutting Oudewater
schutting Middelbeers
schutting Rolde
schutting Klaaswaal
schutting Rhenen
schutting Diessen