Schutting Etten-Leur

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Etten-Leur? Prins schuttingen kan de schutting Etten-Leur leveren of monteren uw nieuwe schutting Etten-Leur deskundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Etten-Leur

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Etten-Leur correct monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Etten-Leur erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Etten-Leur.

Tuin schermen Etten-Leur

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Etten-Leur

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Etten-Leur.

Een tuinafscheiding kopen Etten-Leur hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Etten-Leur is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Etten-Leur. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Etten-Leur? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Etten-Leur. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Etten-Leur. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Etten-Leur.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Etten-Leur

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Etten-Leur is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Etten-Leur heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Etten-Leur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoek
schutting Bemmel
schutting Werkhoven
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Zevenhuizen
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Middelburg
schutting Meteren
schutting Horst
schutting Baarle-Hertog
schutting Brakel
schutting Heerde