Schutting Etten-Leur

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Etten-Leur? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel welke niets anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Etten-Leur

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Etten-Leur.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Etten-Leur is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Etten-Leur.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Etten-Leur bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Etten-Leur

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ammerstol
schutting Hollandscheveld
schutting Lobith
schutting Berg
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Nagele
schutting Coevorden
schutting Oostrum
schutting Oosterhout
schutting Ravenstein
schutting Scherpenisse
schutting Zuidlaren