Schutting Voorhout

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Voorhout? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Voorhout. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Voorhout

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Voorhout correct monteren. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Voorhout erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Voorhout. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Voorhout.

Tuin schermen Voorhout

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Voorhout

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Voorhout: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Voorhout die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Voorhout.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Voorhout is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Voorhout die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin Voorhout.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Voorhout. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Voorhout.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Voorhout

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Voorhout. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Voorhout

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baarle-Hertog
schutting Raamsdonksveer
schutting Leerdam
schutting Rijsenhout
schutting De Zilk
schutting Dokkum
schutting Huister Heide
schutting Emmeloord
schutting Zeeland
schutting Ten Boer
schutting Werkendam
schutting Lonneker