Schutting Paal

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Paal? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Paal. Het bouwen van een schuttingen Paal kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Paal

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Paal bent u zeker van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Paal erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Paal bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Paal.

Tuin schermen Paal

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Paal

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Paal.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Paal is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Paal zult aantreffen voor uw woning in Paal. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Paal.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Paal. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Paal van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Paal

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Paal nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Paal

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoofddorp
schutting Breda
schutting Vaassen
schutting Elst
schutting Geertruidenberg
schutting Lekkerkerk
schutting Appingedam
schutting Waalre
schutting Beek en Donk
schutting Cadier en Keer
schutting De Bilt
schutting Vogelwaarde