Schutting Paal

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Paal? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Paal. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Paal

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Paal, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Paal zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Paal.

Tuinschermen Paal

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Paal

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Paal uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Paal die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Paal.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Paal is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Paal zult vinden voor uw woning in Paal. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin Paal.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Paal.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Paal gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Paal

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Paal is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Paal

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit diverse soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterhesselen
schutting Schoorl
schutting Groenlo
schutting Beuningen
schutting Zuidland
schutting Hulst
schutting Poortugaal
schutting Diever
schutting Varsseveld
schutting Eindhoven
schutting Eijsden
schutting Kruisland