Schutting Heeten

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Heeten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Heeten

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Heeten.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Heeten is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Heeten. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Heeten.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Heeten bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heeten

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bathmen
schutting Nagele
schutting Horst
schutting Woubrugge
schutting Kessel
schutting Harmelen
schutting Diessen
schutting Zegveld
schutting Engelen
schutting Philippine
schutting Joure
schutting Zelhem