Schutting Heeten

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Heeten? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Heeten. Het plaatsen van een schuttingen Heeten kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heeten

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Heeten, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Heeten zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Heeten. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Heeten.

Tuinschermen Heeten

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Heeten

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heeten: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Heeten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heeten is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Heeten die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Heeten.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Heeten. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Heeten plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Heeten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Heeten

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Heeten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Heeten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heeten

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Albergen
schutting Beemster
schutting Boekel
schutting Langerak
schutting Kamperland
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Helmond
schutting Liempde
schutting Steenwijk
schutting Helvoirt
schutting Bleskensgraaf
schutting Nieuw-Beijerland