Schutting Andijk

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Andijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Andijk. Het zetten van een schutting Andijk kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke niets anders doen dan het monteren van tuinafscheidingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We bouwen uw tuinafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Andijk

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Andijk zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding plaatsen Andijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Andijk is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen Andijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Andijk? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Andijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Andijk. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Andijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Muiderberg
schutting Bergambacht
schutting Heeten
schutting Budel
schutting Sint Jansteen
schutting Winsum
schutting Heenvliet
schutting Gorinchem
schutting Zevenbergen
schutting Oldebroek
schutting Warmenhuizen
schutting Nederweert