Schutting Andijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Andijk? Prins schuttingen kan de schutting Andijk op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Andijk vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Andijk

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Andijk perfect monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Andijk gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Andijk. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Andijk.

Tuin schermen Andijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Andijk

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Andijk.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Andijk is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Andijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Andijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Andijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Andijk.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Andijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Andijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Andijk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Andijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Andijk

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Soerendonk
schutting Ootmarsum
schutting Wanssum
schutting Beekbergen
schutting Culemborg
schutting Spijkenisse
schutting Strijen
schutting Gieten
schutting Zuidwolde
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Losser
schutting Hedel