Schutting Andijk

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Andijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Andijk kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Andijk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Andijk.

Een schutting plaatsen in Andijk hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Andijk is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Andijk? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Andijk. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Andijk.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Andijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nijmegen
schutting Anna-Paulowna
schutting Willemstad
schutting Gaanderen
schutting Dieren
schutting Giesbeek
schutting Abbekerk
schutting Grubbenvorst
schutting Odijk
schutting Soest
schutting Hengelo
schutting Rozenburg