Schutting Andijk

Op zoek naar een moderne schutting Andijk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Andijk. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Andijk

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Andijk correct plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Andijk. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Andijk.

Tuinschermen Andijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Andijk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Andijk uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Andijk.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Andijk is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Andijk zult aantreffen voor uw woning in Andijk. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Andijk? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Andijk.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Andijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Andijk

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Andijk is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Andijk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwartewaal
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Dedemsvaart
schutting Sint Willebrord
schutting Rucphen
schutting Haaften
schutting Hengelo
schutting Tolkamer
schutting Annen
schutting Heythuysen
schutting Bakkeveen
schutting Tolkamer