Schutting Schinnen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Schinnen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Schinnen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schinnen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Schinnen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Schinnen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Schinnen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Schinnen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Schinnen.

Tuin schermen Schinnen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Schinnen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Schinnen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Schinnen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Schinnen is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Schinnen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Schinnen voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Schinnen. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Schinnen. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Schinnen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Schinnen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Schinnen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Schinnen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klazienaveen
schutting Diepenveen
schutting Baflo
schutting Molenhoek
schutting Hoeven
schutting Dokkum
schutting Slagharen
schutting Someren
schutting Zwartsluis
schutting Maasdijk
schutting Nuenen
schutting Weert