Schutting Schinnen

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Schinnen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Schinnen. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schinnen

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Schinnen correct monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Schinnen erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Schinnen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Schinnen.

Tuin schermen Schinnen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Schinnen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Schinnen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Schinnen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Schinnen zult tegenkomen voor uw woning in Schinnen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Schinnen eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Schinnen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Schinnen.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Schinnen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Schinnen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Schinnen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Schinnen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Monnickendam
schutting Herpen
schutting Axel
schutting Gendt
schutting Nuenen
schutting Dwingeloo
schutting Nistelrode
schutting Uithuizermeeden
schutting Kudelstaart
schutting Middelburg
schutting Sneek
schutting Geldermalsen