Schutting Schinnen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Schinnen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Schinnen

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Schinnen.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Schinnen is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Schinnen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Schinnen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Schinnen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Loosdrecht
schutting Meerlo
schutting Soesterberg
schutting Herpen
schutting Breskens
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Goor
schutting Rockanje
schutting Putten
schutting Bocholtz
schutting Epe
schutting Nieuwendijk