Schutting Lemmer

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Lemmer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Lemmer. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lemmer

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schutting Lemmer. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Lemmer gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Lemmer bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Lemmer. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Lemmer.

Tuin schermen Lemmer

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lemmer

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Lemmer.

Een schutting kopen Lemmer hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lemmer is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Lemmer. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Lemmer? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Lemmer. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Lemmer plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Lemmer van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Lemmer

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Lemmer. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Lemmer

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renswoude
schutting Amsterdam
schutting Beek en Donk
schutting Tollebeek
schutting Kapelle
schutting Spaubeek
schutting Hoogwoud
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Luyksgestel
schutting Gorssel
schutting Vlodrop
schutting Berg