Schutting Lemmer

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Lemmer? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Lemmer kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding correct plaatsen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Lemmer

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Lemmer.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Lemmer is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Lemmer. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 70& van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Lemmer.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Lemmer. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Lemmer.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Lemmer

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oost-Souburg
schutting Roermond
schutting Oudenbosch
schutting Ulft
schutting Renkum
schutting Gerwen
schutting Muntendam
schutting Varsseveld
schutting Coevorden
schutting Zutphen
schutting Leek
schutting Overloon