Schutting Bergschenhoek

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Bergschenhoek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Bergschenhoek

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Bergschenhoek.

Een schutting plaatsen in Bergschenhoek hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Bergschenhoek is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Bergschenhoek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Bergschenhoek. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Bergschenhoek.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bergschenhoek

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kollum
schutting Nieuwe Pekela
schutting Driemond
schutting Hulsberg
schutting Delden
schutting Brakel
schutting Zoetermeer
schutting Bosschenhoofd
schutting Born
schutting Jubbega
schutting Almere-Buiten
schutting Benschop