Schutting Bergschenhoek

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Bergschenhoek? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Bergschenhoek. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergschenhoek

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Bergschenhoek bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Bergschenhoek gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Bergschenhoek zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Bergschenhoek.

Tuinschermen Bergschenhoek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bergschenhoek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Bergschenhoek uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Bergschenhoek: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bergschenhoek.

Een tuinafscheiding kopen Bergschenhoek hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bergschenhoek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Bergschenhoek die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Bergschenhoek.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Bergschenhoek.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Bergschenhoek van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Bergschenhoek

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Bergschenhoek. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Bergschenhoek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bergschenhoek

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haarlem
schutting Ammerstol
schutting Middenbeemster
schutting Weesp
schutting Bleskensgraaf
schutting Bocholtz
schutting Laren
schutting Engelen
schutting Oost-Souburg
schutting Dordrecht
schutting Driel
schutting Ermelo