Schutting Nuland

Op zoek naar een nieuwe schutting Nuland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Nuland. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nuland

Wij werken alleen met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Nuland. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Nuland vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Nuland.

Tuin schermen Nuland

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Nuland

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Nuland uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Nuland die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Nuland.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nuland is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Nuland die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Nuland.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Nuland. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Nuland gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Nuland

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Nuland. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Nuland

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Dalfsen
schutting Makkum
schutting Helvoirt
schutting Ooltgensplaat
schutting Beemster
schutting Hank
schutting Zwaagwesteinde
schutting Sneek
schutting Aalden
schutting Harskamp
schutting Vorden