Schutting Nuland

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Nuland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Nuland kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Nuland

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Nuland.

Een schutting kopen in Nuland hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Nuland is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Nuland? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Nuland.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Nuland

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rucphen
schutting Wassenaar
schutting Nagele
schutting Blijham
schutting Geleen
schutting West-Terschelling
schutting Grootegast
schutting Alblasserdam
schutting Wemeldinge
schutting Alkmaar
schutting Dordrecht
schutting Dorst