Schutting Holten

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Holten? Prins schuttingen kan de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het zetten van een schutting bij u in Holten kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Holten

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Holten.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Holten is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Holten. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben wij bij u in Holten eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Holten. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Holten zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Holten

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Steenderen
schutting Nieuwendijk
schutting Uitgeest
schutting Kollum
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Wouw
schutting Baarle-Nassau
schutting Beuningen
schutting Didam
schutting Goudswaard
schutting Lisserbroek
schutting Pannerden