Schutting Holten

Op zoek naar een luxe schutting Holten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Holten. Het plaatsen van een schuttingen Holten kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Holten

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Holten, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Holten vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen Holten. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Holten.

Tuinschermen Holten

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Holten

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Holten uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Holten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Holten is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Holten zal vinden voor uw woning in Holten. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Holten.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Holten. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Holten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Holten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Holten nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Holten

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berghem
schutting Breezand
schutting Meppel
schutting Aardenburg
schutting Uden
schutting Emmen
schutting Halfweg
schutting Gerwen
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Nijmegen
schutting Blerick
schutting Posterholt