Schutting Raamsdonksveer

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Raamsdonksveer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de houten schutting perfect zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Raamsdonksveer

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Raamsdonksveer.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Raamsdonksveer is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Raamsdonksveer. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Raamsdonksveer.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Raamsdonksveer. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Raamsdonksveer

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Koewacht
schutting De Lutte
schutting Haamstede
schutting Luyksgestel
schutting Gennep
schutting Budel
schutting Angerlo
schutting Havelte
schutting Liessel
schutting Wintelre
schutting Teteringen
schutting Sas van Gent