Schutting Raamsdonksveer

Op zoek naar een moderne schutting Raamsdonksveer? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Raamsdonksveer. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Raamsdonksveer

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Raamsdonksveer foutloos zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Raamsdonksveer erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Raamsdonksveer zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Raamsdonksveer.

Tuin schermen Raamsdonksveer

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Raamsdonksveer

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Raamsdonksveer die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Raamsdonksveer.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Raamsdonksveer is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Raamsdonksveer die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin Raamsdonksveer.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Raamsdonksveer. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Raamsdonksveer plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Raamsdonksveer.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Raamsdonksveer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Raamsdonksveer is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Raamsdonksveer

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalst
schutting Moergestel
schutting Petten
schutting Aarle-Rixtel
schutting Oirschot
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Warnsveld
schutting Enschede
schutting Middelbeers
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Vijfhuizen
schutting Heerjansdam