Schutting Wuustwezel

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Wuustwezel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Wuustwezel. Het zetten van een schuttingen Wuustwezel kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wuustwezel

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Wuustwezel bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wuustwezel erg populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Wuustwezel bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Wuustwezel.

Tuin schermen Wuustwezel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wuustwezel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Wuustwezel uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wuustwezel: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Wuustwezel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wuustwezel is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Wuustwezel. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Wuustwezel.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Wuustwezel.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wuustwezel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wuustwezel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Wuustwezel. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Wuustwezel

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Blaricum
schutting Riethoven
schutting Vlagtwedde
schutting Posterholt
schutting Gilze
schutting Hoogkerk
schutting Engelen
schutting Gorinchem
schutting Haaften
schutting Moerkapelle
schutting Eemnes
schutting Margraten