Schutting Wuustwezel

Op zoek naar een beton schutting Wuustwezel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Wuustwezel. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wuustwezel

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Wuustwezel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wuustwezel erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Wuustwezel zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Wuustwezel. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Wuustwezel.

Tuinschermen Wuustwezel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wuustwezel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Wuustwezel uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wuustwezel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Wuustwezel is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Wuustwezel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Wuustwezel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Wuustwezel zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Wuustwezel.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Wuustwezel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wuustwezel nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wuustwezel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wuustwezel

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Gravenhage
schutting Dieren
schutting Harlingen
schutting Horst
schutting Ooij
schutting Boekel
schutting Beegden
schutting Barendrecht
schutting Groet
schutting Warmenhuizen
schutting Joure
schutting Voorhout