Schutting Pamel

Op zoek naar een luxe schutting Pamel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Pamel. Het monteren van een een schutting Pamel kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pamel

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Pamel perfect monteren. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Pamel zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Pamel.

Tuinschermen Pamel

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Pamel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Pamel uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Pamel: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Pamel.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Pamel is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Pamel. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Pamel? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Pamel.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Pamel.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Pamel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Pamel niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Pamel

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Luyksgestel
schutting Zwartewaal
schutting Franeker
schutting Weesp
schutting Rijswijk
schutting Bergum
schutting Makkum
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Lopik
schutting Ooij
schutting Nibbixwoud
schutting Riel