Schutting Pamel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Pamel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Pamel. Het zetten van een tuinafscheiding Pamel kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van tuinafscheidingen. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Schutting Pamel

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Pamel bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Pamel.

Een schutting plaatsen Pamel hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Pamel is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen Pamel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Pamel.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Pamel bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Pamel

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sint Maartensdijk
schutting Slagharen
schutting Mierlo
schutting Alverna
schutting Nieuwegein
schutting Heel
schutting Boxtel
schutting Amersfoort
schutting Nieuwkuijk
schutting Zoeterwoude
schutting Ewijk
schutting Moerkapelle