Schutting Harlingen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting in Harlingen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Harlingen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Harlingen.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Harlingen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Harlingen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Harlingen. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Harlingen plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Harlingen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bergambacht
schutting Enter
schutting Nederweert
schutting Ede
schutting Mijnsheerenland
schutting Well
schutting Heerenveen
schutting Waddinxveen
schutting Cadier en Keer
schutting Heiloo
schutting Heeten
schutting Winkel