Schutting Harlingen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Harlingen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Harlingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harlingen

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Harlingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Harlingen vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Harlingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen Harlingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Harlingen.

Tuinschermen Harlingen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Harlingen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Harlingen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Harlingen is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Harlingen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Harlingen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Harlingen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Harlingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Harlingen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Harlingen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Harlingen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Oldenzaal
schutting ’s Gravenmoer
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Riethoven
schutting Norg
schutting Vlagtwedde
schutting Zuidland
schutting Aalten
schutting Oudehaske
schutting Heusden
schutting Venray