Schutting Harlingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Harlingen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Harlingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harlingen

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Harlingen perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Harlingen erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Harlingen zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Harlingen.

Tuinschermen Harlingen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Harlingen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Harlingen: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Harlingen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Harlingen is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Harlingen zult vinden voor uw woning in Harlingen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin Harlingen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Harlingen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Harlingen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Harlingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Harlingen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Harlingen niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Harlingen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Muntendam
schutting Esch
schutting Ruinen
schutting Leimuiden
schutting Nuenen
schutting Lisserbroek
schutting Hoogerheide
schutting Aalden
schutting Brakel
schutting De Bilt
schutting Dieteren
schutting Lisserbroek