Schutting Olmen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Olmen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Olmen. Het bouwen van een een schutting Olmen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Olmen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Olmen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Olmen gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Olmen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Olmen.

Tuin schermen Olmen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Olmen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Olmen die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Olmen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Olmen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Olmen zal vinden voor uw woning in Olmen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we Olmen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Olmen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Olmen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Olmen

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Olmen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Olmen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Olmen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnemuiden
schutting Heino
schutting Arkel
schutting Noordwijk
schutting Ederveen
schutting Linschoten
schutting Slagharen
schutting Sint Michielsgestel
schutting Joure
schutting Budel
schutting Melick
schutting Rijssen