Schutting Boxtel

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting in Boxtel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Boxtel

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Boxtel.

Een erfafscheiding plaatsen in Boxtel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Boxtel is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Boxtel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Boxtel? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Erfafscheiding kopen Boxtel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Boxtel.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Boxtel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Emmer-Compascuum
schutting Drunen
schutting Anna-Paulowna
schutting Gaanderen
schutting Gendt
schutting Schagen
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Voorhout
schutting Stellendam
schutting Nijmegen
schutting Alphen
schutting Lienden