Schutting Boxtel

Op zoek naar een hout beton schutting Boxtel? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Boxtel. Het plaatsen van een een schutting Boxtel kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boxtel

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Boxtel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Boxtel vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Boxtel.

Tuinschermen Boxtel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Boxtel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Boxtel die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Boxtel.

Een tuinafscheiding kopen Boxtel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Boxtel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Boxtel die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Boxtel.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Boxtel.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Boxtel.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Boxtel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Boxtel. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Boxtel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Olst
schutting Castricum
schutting Egmond-Binnen
schutting Tholen
schutting Herpen
schutting Norg
schutting Raamsdonk
schutting Delfzijl
schutting Leens
schutting Sint Annaland
schutting Duiven
schutting Werkhoven