Schutting Boxtel

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Boxtel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Boxtel. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boxtel

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Boxtel foutloos plaatsen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Boxtel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Boxtel. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Boxtel.

Tuin schermen Boxtel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Boxtel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Boxtel: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Boxtel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Boxtel is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Boxtel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben we Boxtel voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Boxtel zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Boxtel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Boxtel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Boxtel is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Boxtel

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Clinge
schutting Sint Annaland
schutting Stein
schutting Den Oever
schutting Eindhoven
schutting Houten
schutting Westerhoven
schutting Oost-Souburg
schutting Nistelrode
schutting Bolsward
schutting Leunen
schutting Maasland