Schutting Meer

Op zoek naar een moderne schutting Meer? Prins schuttingen kan de schuttingen Meer op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Meer bekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meer

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Meer, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Meer vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Meer zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Meer.

Tuinschermen Meer

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meer

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Meer uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meer: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Meer.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Meer is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Meer. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Meer? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Meer. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Meer gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Meer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Meer. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Meer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Meer

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rucphen
schutting Neer
schutting Geesteren
schutting Driemond
schutting Stramproy
schutting Sint Philipsland
schutting Stolwijk
schutting Poeldijk
schutting Hoogkarspel
schutting Dokkum
schutting Nieuwkuijk
schutting Franeker