Schutting Meer

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Meer? Prins schuttingen kan uw schuttingen Meer op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Meer vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meer

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Meer, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Meer erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Meer. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Meer.

Tuin schermen Meer

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meer

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Meer.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Meer is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Meer zult vinden voor uw woning in Meer. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben wij Meer eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Meer. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Meer bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Meer van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Meer

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Meer is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Meer

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lisse
schutting Vlijmen
schutting ‘t Harde
schutting Dinteloord
schutting Leek
schutting Annen
schutting Lobith
schutting Nijmegen
schutting Zetten
schutting Giessen
schutting Gilze
schutting Giessen