Schutting Galmaarden

Op zoek naar een beton schutting Galmaarden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Galmaarden. Het bouwen van een een schutting Galmaarden kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Galmaarden

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Galmaarden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Galmaarden gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Galmaarden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen Galmaarden. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Galmaarden.

Tuinschermen Galmaarden

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Galmaarden

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Galmaarden die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Galmaarden.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Galmaarden is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Galmaarden die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Galmaarden.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Galmaarden. Het was nog nooit zo makkelijk! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Galmaarden.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Galmaarden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Galmaarden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Galmaarden. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Galmaarden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Galmaarden

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bussum
schutting Oss
schutting Scherpenisse
schutting Milsbeek
schutting Hedel
schutting Liessel
schutting Dordrecht
schutting Amersfoort
schutting Dussen
schutting Jubbega
schutting Maasbracht
schutting Abbekerk