Schutting Wehl

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Wehl? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Wehl

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Wehl.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Wehl is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Wehl. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Wehl.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Wehl. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wehl

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lienden
schutting Oudehaske
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Aalburg
schutting Bergschenhoek
schutting Leiden
schutting Middelburg
schutting Druten
schutting Rijsoord
schutting Ittervoort
schutting Elim
schutting Reeuwijk