Schutting Wehl

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Wehl? Prins schuttingen kan uw schutting Wehl bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Wehl vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wehl

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Wehl bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Wehl bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Wehl.

Tuin schermen Wehl

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wehl

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wehl: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Wehl die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wehl.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Wehl is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Wehl die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Wehl? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Wehl. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Wehl.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Wehl

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Wehl niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Wehl

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Broek in Waterland
schutting Assendelft
schutting Oldenzaal
schutting Terheijden
schutting Kerkdriel
schutting Aalsmeer
schutting Dirksland
schutting Spakenburg
schutting Harskamp
schutting Dreumel
schutting Aalburg
schutting Alphen aan den Rijn