Schutting Diever

Op zoek naar een beton tuinafscheiding Diever? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Diever. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van tuinafscheidingen bent u zeker van een perfect eindproduct met juiste garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Diever

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Diever bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Diever.

Een tuinafscheiding plaatsen Diever hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Diever is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Diever.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Diever.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Diever

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dreumel
schutting De Zilk
schutting Eefde
schutting Maasdijk
schutting Zwartemeer
schutting Schoorl
schutting Winschoten
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Langeraar
schutting Standdaarbuiten
schutting Annen
schutting Wijk en Aalburg