Schutting Diever

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Diever? Wij kunnen de schuttingen Diever bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Diever vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Diever

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Diever, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Diever erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Diever bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Diever. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Diever.

Tuinschermen Diever

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Diever

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Diever uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Diever: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Diever die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Diever.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Diever is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Diever zult vinden voor uw woning in Diever. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Diever? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Diever zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Diever gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Diever

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Diever is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Diever

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meerkerk
schutting Rijsoord
schutting Diepenveen
schutting Nieuw Bergen
schutting Staphorst
schutting Prinsenbeek
schutting Hoeven
schutting Laren
schutting Liempde
schutting Ruurlo
schutting Woerden
schutting Zaamslag