Schutting Diever

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Diever? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Het bouwen van een schutting bij u in Diever kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Diever

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Diever.

Een erfafscheiding plaatsen in Diever hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Diever is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in Diever. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Diever eerder een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Diever. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen in Diever. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Diever

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dokkum
schutting Weert
schutting Lelystad
schutting Zwartewaal
schutting Voorthuizen
schutting Havelte
schutting Oudenbosch
schutting Dieteren
schutting Geleen
schutting Druten
schutting Drachten
schutting Maasbracht