Schutting Steenbergen

Op zoek naar een nieuwe schutting Steenbergen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Steenbergen. Het zetten van een schuttingen Steenbergen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenbergen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Steenbergen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Steenbergen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Steenbergen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Steenbergen.

Tuinschermen Steenbergen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Steenbergen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Steenbergen uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Steenbergen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Steenbergen.

Een tuinafscheiding plaatsen Steenbergen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Steenbergen is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Steenbergen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Steenbergen.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Steenbergen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Steenbergen.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Steenbergen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Steenbergen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Steenbergen is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Steenbergen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterhesselen
schutting Herkenbosch
schutting Gouda
schutting Ulvenhout
schutting Gouderak
schutting Stadskanaal
schutting Heiloo
schutting Sprundel
schutting Naaldwijk
schutting Biddinghuizen
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Haaren