Schutting Steenbergen

Op zoek naar een beton schutting Steenbergen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Steenbergen. Het plaatsen van een schuttingen Steenbergen kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenbergen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Steenbergen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Steenbergen erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Steenbergen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Steenbergen.

Tuinschermen Steenbergen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Steenbergen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Steenbergen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Steenbergen.

Een tuinafscheiding plaatsen Steenbergen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Steenbergen is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Steenbergen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Steenbergen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Steenbergen.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Steenbergen.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Steenbergen

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Steenbergen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Steenbergen

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wintelre
schutting Kamperland
schutting Volendam
schutting Leimuiden
schutting Lieshout
schutting Dussen
schutting Zoetermeer
schutting Terneuzen
schutting Vlagtwedde
schutting Nieuwendijk
schutting Poortugaal
schutting Halsteren