Schutting Steenbergen

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Steenbergen? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Steenbergen

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Steenbergen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Steenbergen is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Steenbergen. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Steenbergen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Steenbergen.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Steenbergen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vuren
schutting Bussum
schutting Nijmegen
schutting Boxtel
schutting Berlicum
schutting Meppel
schutting Klazienaveen
schutting Stiphout
schutting Standdaarbuiten
schutting Obdam
schutting Amsterdam
schutting Eerbeek