Schutting Eemnes

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Eemnes? Prins schuttingen kan de schutting Eemnes op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Eemnes vakkundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eemnes

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Eemnes, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Eemnes bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Eemnes.

Tuinschermen Eemnes

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Eemnes

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Eemnes.

Een schutting plaatsen Eemnes hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Eemnes is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Eemnes die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Eemnes? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Eemnes.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Eemnes van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Eemnes

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Eemnes niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Eemnes

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ter Heijde
schutting Ede
schutting Nieuwkuijk
schutting Spaarndam
schutting Rotterdam
schutting Bedum
schutting Riethoven
schutting Waddinxveen
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Middelrode
schutting Bunnik
schutting Harlingen