Schutting Eemnes

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Eemnes? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de schutting foutloos plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Eemnes

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Eemnes.

Een erfafscheiding kopen in Eemnes hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Eemnes is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Eemnes. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Eemnes.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Eemnes. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Eemnes

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Roosendaal
schutting Tiel
schutting Blaricum
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Kaatsheuvel
schutting Joure
schutting Odijk
schutting Sleeuwijk
schutting Havelte
schutting Nieuwkoop
schutting Ederveen
schutting Nederweert