Schutting Didam

Op zoek naar een moderne schutting Didam? Wij kunnen de schuttingen Didam bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Didam vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Didam kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Didam

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Didam, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Didam zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Didam.

Tuin schermen Didam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Didam

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Didam: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Didam.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Didam is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Didam zult vinden voor uw woning in Didam. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Didam.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Didam. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Didam.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Didam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Didam niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Didam

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasbree
schutting Vlissingen
schutting Zwolle
schutting Hasselt
schutting Meijel
schutting Cuijk
schutting Beegden
schutting Nieuwkuijk
schutting Doorwerth
schutting Zuidlaren
schutting Pijnacker
schutting Oldenzaal