Schutting Didam

Op zoek naar een hout beton schutting Didam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Didam. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Didam

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Didam, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Didam erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Didam.

Tuinschermen Didam

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Didam

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Didam uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Didam: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Didam.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Didam is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Didam zal aantreffen voor uw woning in Didam. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we Didam voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Didam zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Didam van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Didam

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Didam nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Didam

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kruiningen
schutting Leuth
schutting Susteren
schutting Nibbixwoud
schutting Zwolle
schutting Middelstum
schutting Emmen
schutting Balk
schutting Egmond-Binnen
schutting Baarlo
schutting Neer
schutting Vollenhove