Schutting Didam

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Didam? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding perfect zetten. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Didam

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Didam.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Didam is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we bij u in Didam voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Didam. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die we zetten in Didam. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Didam

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dokkum
schutting Uithuizen
schutting Dodewaard
schutting Woudrichem
schutting Numansdorp
schutting Nijmegen
schutting Leek
schutting Raalte
schutting Winkel
schutting Petten
schutting Soest
schutting Wapenveld