Schutting Diepenbeek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Diepenbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Diepenbeek. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Diepenbeek

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Diepenbeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Diepenbeek erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Diepenbeek.

Tuin schermen Diepenbeek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Diepenbeek

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Diepenbeek uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Diepenbeek die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Diepenbeek.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Diepenbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Diepenbeek. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Diepenbeek.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Diepenbeek. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Diepenbeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Diepenbeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Diepenbeek niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Diepenbeek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalten
schutting Uithuizen
schutting Den Oever
schutting Wommels
schutting Hellendoorn
schutting Sint Annaland
schutting Grootebroek
schutting Eibergen
schutting Hellevoetsluis
schutting Bakel
schutting Aalten
schutting Jubbega