Schutting Maasdam

Op zoek naar een beton schutting bij u in Maasdam? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de schutting perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Maasdam

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Maasdam.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Maasdam is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Maasdam. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Maasdam? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Maasdam. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren in Maasdam. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Maasdam

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kruisland
schutting Lelystad
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Edam
schutting Hoogezand
schutting Kamerik
schutting Wagenborgen
schutting Groet
schutting Maarn
schutting Alverna
schutting Alphen
schutting Leegkerk