Schutting Maasdam

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Maasdam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Maasdam. Het bouwen van een een schutting Maasdam kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasdam

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Maasdam foutloos zetten. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Maasdam. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Maasdam.

Tuinschermen Maasdam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Maasdam

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Maasdam.

Een schutting plaatsen Maasdam hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Maasdam is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Maasdam. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Maasdam.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Maasdam. Dat was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Maasdam.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Maasdam van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Maasdam

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Maasdam nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Maasdam

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Spijkenisse
schutting Broek in Waterland
schutting Kloosterzande
schutting Baflo
schutting Echt
schutting Brummen
schutting Sint Anthonis
schutting Westervoort
schutting Loppersum
schutting Leeuwarden
schutting Rijen
schutting Sint Anthonis