Schutting Tongerlo

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Tongerlo? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Tongerlo. Het plaatsen van een schuttingen Tongerlo kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tongerlo

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Tongerlo perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Tongerlo gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Tongerlo bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Tongerlo. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Tongerlo.

Tuin schermen Tongerlo

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Tongerlo

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Tongerlo uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Tongerlo die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Tongerlo.

Een schutting plaatsen Tongerlo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Tongerlo is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Tongerlo die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Tongerlo voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Tongerlo.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Tongerlo gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Tongerlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Tongerlo. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Tongerlo

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sambeek
schutting Weerselo
schutting Oudenbosch
schutting Meerssen
schutting Ootmarsum
schutting Middelburg
schutting Tollebeek
schutting Achterveld
schutting Dinteloord
schutting Overasselt
schutting Raalte
schutting Annen