Schutting Tongerlo

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Tongerlo? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Tongerlo. Het bouwen van een schuttingen Tongerlo kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tongerlo

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niks anders verrichten dan het monteren van schutting Tongerlo. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Tongerlo vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Tongerlo bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Tongerlo.

Tuin schermen Tongerlo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tongerlo

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Tongerlo uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Tongerlo: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Tongerlo.

Een tuinafscheiding kopen Tongerlo hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Tongerlo is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Tongerlo die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Tongerlo? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Tongerlo plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Tongerlo van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Tongerlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Tongerlo. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Tongerlo

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meteren
schutting Genemuiden
schutting Zuidlaren
schutting Abcoude
schutting Vlijmen
schutting Vledder
schutting Velden
schutting Elburg
schutting Witmarsum
schutting Meerlo
schutting Nuth
schutting Millingen aan de Rijn